Мосійчук каже, що говорив з Луценком про обшук у свого адвоката

Мосійчук каже, що говорив з Луценком про обшук у свого адвоката

Укрінформ
Нардеп-радикал Ігор Мосійчук заявив, що співробітники ГПУ відмовилися проводити запланований обшук у квартирі його помічника і адвоката Андрія Мамалиги.

Про це Мосійчук повідомив у Facebook.

"Я вже прибув на місце і зараз знаходжусь у квартирі мого помічника і адвоката Андрія Мамалиги. Ми одразу впустили представників Генеральної прокуратури України для проведення обшуку. Попри те, що я особисто наполіг, щоб із приміщення вийшли всі присутні, вийшов сам, і залишились лише Мамалига та члени ради адвокатів - співробітники ГПУ відмовились (!) проводити запланований обшук", - написав він.

Мосійчук зауважив, що жодних перешкод правоохоронцям не чинили, а лише спостерігали, щоб усе відбувалося згідно з чинним законодавством.

Нардеп повідомив, що в нього відбулася розмова з генеральним прокурором Юрієм Луценком.

"Він запевнив мене, що обшук у мого помічника і адвоката особисто мене жодним чином не стосується. У відповідь я попросив, а зараз звертаюся вдруге - публічно, щоб Юрій Віталійович провів службове розслідування і з'ясував, чому його підлеглі, прибувши на місце, відмовились проводити обшук, попри те, що жодних перешкод їх не чинили", - написав Мосійчук.

"Ані Андрію, ані мені немає чого приховувати. Ми не маємо відношення до жодних кримінальних справ чи порушень Закону", - додав нардеп.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-