Геращенко каже, що уникнув замаху через

Геращенко каже, що уникнув замаху через "унікальний збіг обставин"

Укрінформ
Народний депутат України від "Народного фронту" Антон Геращенко заявив, що попередження замаху на нього - цей унікальний збіг обставин.

Про це він сказав під час прес-конференції у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Те, що сталося в моєму випадку, - цей унікальний збіг обставин", - сказав Геращенко, відповідаючи на запитання про те, чи не здається йому дивним, що СБУ в його випадку успішно спрацювала на відміну від трагедії з убитим журналістом "Української правди" Павлом Шереметом.

Геращенко додав, що інформація про приїзд двох осіб, яких вже затримали і вони перебувають у СІЗО і які готували його ліквідацію, "завдяки щасливому випадку стала доступна співробітникам СБУ".

При цьому Геращенко не повідомив подробиць: "як, чому і навіщо - я не маю права в інтересах слідства повідомляти публічно".

Як повідомляв Укрінформ, глава СБУ Василь Грицак заявив про розкриття спроби замаху на одного з депутатів Верховної Ради України. Пізніше стало відомо, що цей депутат - Антон Геращенко. Вчинити замах мали двоє громадян України, які раніше відбували покарання на окупованій території Криму і були достроково звільнені. За даними слідства, їх дії координував колишній громадянин України Андрій Тихонов, який нині мешкає у Бєлгороді (РФ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-