Порошенко - Байдену: Дякую тобі особисто, Джо

Порошенко - Байдену: Дякую тобі особисто, Джо

Укрінформ
Десятки годин телефонних розмов та численних особистих зустрічей Президента України Петра Порошенка та віце-президента США Джозефа Байдена дали змогу значно прискорити прогрес реформ в Україні.

Про це Петро Порошенко заявив під час спільної прес-конференції з Байденом, висловивши останньому особисту подяку. 

"Активність, насиченість та відвертість нашого діалогу дуже ефективні. Десятки годин наших телефонних розмов та численних особистих зустрічей - це був дуже непростий, але дуже ефективний процес пошуку правильних рішень, які значно прискорили прогрес реформ, від яких залежали життя або смерть, інколи доля держави і мільйонів її громадян", - сказав він.

Звертаючись до віце-президента США, Порошенко заявив, що відчуває "безмежну вдячність і гордість" за те, що йому випала "висока честь бути разом з Вами в ці часи": "Спільно творити історію, історію успіху найбільшої країни Європи. Здобутий у цьому спілкуванні досвід є неоціненним. Нам з вами є чим пишатися".

"Дякую тобі особисто, Джо", - зазначив глава Української держави.

Він додав, що нинішній візит Байдена до Києва є останнім в якості віце-президента США, "але точно не останній візит в якості доброго та надійного друга України і друга Президента Порошенка, мого особистого". 

"Пане віце-президенте, Ви дуже високо підняли планку авторитету, співпраці, нашої діяльності, передусім на українському напрямку. Ви - справжній друг України, який, починаючи з часів Революції Гідності, часів Майдану, чимало зробив для відчутного прогресу в нашій боротьбі як на внутрішньому, так і на зовнішньому напрямку. Щиро вдячний Вам за це", - наголосив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-