Порошенко: Дорожня карта «Мінська» допоможе зірвати плани Путіна

Порошенко: Дорожня карта «Мінська» допоможе зірвати плани Путіна

Укрінформ
Запуск дорожньої карти з імплементації Мінських домовленостей допоможе зірвати нинішні плани Кремля з дестабілізації внутрішньої ситуації в Україні та розколу трансатлантичної і європейської єдності.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час спільної прес-конференції з віце-президентом США Джозефом Байденом, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Загрози залишаються. Росія прагне уникнути відповідальності. Вона, аби компенсувати військові невдачі, намагається дестабілізувати внутрішню ситуацію в Україні, спровокувати безлад. Вона прагне розколоти трансатлантичну і європейську єдність. У наших силах протидіяти цим планам. І, в першу чергу, шляхом запуску дорожньої карти імплементації Мінських домовленостей та, водночас, продовження успішних внутрішніх реформ", - сказав Порошенко.

Президент висловив вдячність американській владі за нещодавнє рішення розширити санкції проти РФ. "Так, санкції не є самоціль, але  - важливий інструмент тиску, впливу та мотивації для РФ бути за столом переговорів та імплементовувати Мінські домовленості, припинити агресію та окупацію і забезпечити територіальну цілісність нашої держави в рамках міжнародного права", - зазначив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-