Єфремова конвоювали до СІЗО Старобільська

Єфремова конвоювали до СІЗО Старобільська

Укрінформ
У Генеральній прокуратурі підтвердили, що колишнього голову фракції Партії регіонів у Верховній Раді сьомого скликання Олександра Єфремова конвоювали до Луганської області.

Як повідомила DT.UA прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган у п'ятницю, 13 січня, Єфремова перевели до СІЗО Старобільська.

За її словами, наступне засідання у справі Єфремова розпочнеться о 10:00 16 січня. Старобільський районний суд розглядатиме справу по суті.

Раніше в п'ятницю адвокат Єфремова Олександр Мельников заявив, що Старобільський суд повинен був провести підготовче засідання 13 січня, але переніс його на початок наступного тижня.

Як повідомлялося, справу екс-голови фракції Партії регіонів у ВР минулого скликання Олександра Єфремова, звинувачуваного у державній зраді та сприянні діяльності так званої "ЛНР", передадуть до Старобільського районного суду Луганської області.

Служба безпеки України спростовує заяви адвокатів екс-народного депутата від Партії регіонів Олександра Єфремова про нібито нелюдські умови утримання в ізоляторі.

Колишній голова парламентської фракції Партії регіонів у Верховній Раді VII скликання Єфремов був затриманий 30 липня на борту літака австрійських авіаліній за маршрутом Київ-Відень.

Йому висунуто підозри в організації захоплення будівлі Луганської обласної державної адміністрації (ч. 3 ст. 27, ст. 341 КК України) та у пособництві в захопленні будівлі Управління Служби безпеки України в Луганській області з метою незаконного користування ними та перешкоджання нормальній діяльності установ (ч. 5 ст. 27, ст. 341 КК України).

Єфремов також підозрюється у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України та порушення порядку, встановленого Конституцією України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-