Після зміни керівництва одеська митниця почала перевиконувати план - Порошенко

Після зміни керівництва одеська митниця почала перевиконувати план - Порошенко

Укрінформ
Одеська митниця за останні три місяці 2016 року перевиконала план на 330 млн грн, в той час як із січня по вересень - лише на 12 млн грн.

Про це сказав Президент України Петро Порошенко на представленні нового голови Одеської ОДА Максима Степанова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За останні три місяці у нас надійшло на дорожнє будівництво в Одеській області (від перевиконання планів митниці - ред.): жовтень - 68 млн, листопад - 59 млн, грудень - увага! - 205 млн", - заявив президент.

За попередні ж місяці 2016 року перевиконання було лише у серпні - на 12 млн грн. При цьому, наголосив Президент, протягом року план не змінювався.

"Я наголошую, що цей темп має бути збережений у 2017 році. І дорога має бути і профінансована, і добудована. І не лише до Рені, а й до Вилкова, до Болграда та інших райцентрів", - зазначив Глава держави.

Порошенко також підкреслив, що експеримент, за яким кошти від перевиконання планів митниці спрямовуються на дорожнє будівництво, вперше було введено саме на Одещині. Пізніше розповсюджено на всі області України, але до зміни керівництва одеської митниці в інших регіонах показники були набагато вищі.

З жовтня 2015-го до листопада 2016 року одеську митницю очолювала Юлія Марушевська з команди попереднього губернатора Міхеїла Саакашвілі.

Як повідомлялося раніше, дорожнє будівництво президент оголосив першочерговим завданням нового губернатора Одеської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-