Чорногорія офіційно заперечує

Чорногорія офіційно заперечує "інвестдіяльність" сина Януковича у країні

Укрінформ
Чорногорія офіційно заявила, що син колишнього президента України Олександр Янукович, що входить до санкційного списку Євросоюзу, не проводив у цій країні бізнес-оборудок.

Про це йдеться у повідомленні Агентства запобігання відмиванню грошей і фінансуванню тероризму Чорногорії, передає Радіо Свобода

Як зазначається, законодавство країни зобов’язує банки повідомляти це агентство про намагання осіб, щодо яких застосовуються санкції, здійснити будь-які операції. Наразі ж жодної інформації про спроби Олександра Януковича здійснювати в Чорногорії будь-яку бізнесову діяльність чи інвестиції не надходило, стверджують в організації.

В уряді Чорногорії на запит Радіо Свобода теж заперечили можливість будь-якої інвестиційної діяльності з боку Олександра Януковича.

У понеділок бульварне видання з Сербії Informer опублікувало статтю про те, що сербська модель Сорая Вучелич, яка має компанію торгівлі нерухомим майном, нібито «звабила» Олександра Януковича, який заради неї вирішив інвестувати в Чорногорії 13 мільйонів євро. Цю інформацію поширили інші сербські, а також українські ЗМІ.

Чорногорія, що прагне вступити до Європейського Союзу, долучилася до санкцій ЄС, запроваджених через дестабілізацію України щодо Росії, російських і колишніх українських посадовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-