У Трампа допускають послаблення санкцій проти Росії

У Трампа допускають послаблення санкцій проти Росії

Укрінформ
Високопоставлений радник з найближчого оточення обраного президента США Келліан Конвей заявила, що Дональд Трамп може переглянути деякі з обмежень, введених адміністрацією Обами проти Росії через її кібер-атаки під час виборів в Америці.

Про це вона розповіла центральному американському виданню USA Today.

"Конвей у понеділок поставила під сумнів, чи потрібно проводити додаткове розслідування хакерських атак Росії під час кампанії та зазначила, що майбутній президент може переглянути деякі з обмежувальних заходів, які президент Обама запровадив у відповідь", - йдеться в публікації.

Вона висловила позицію, що обраний президент Трамп "хоче переконатися в пропорційності нашої реакції по відношенню до того що сталося". Конвей також зауважила, що кроки Обами, в тому числі, щодо видворення 35 ймовірних російських шпигунів, були більш жорсткими, ніж подібна реакція проти Китаю та Північної Кореї, коли стало відомо про кібер-атаки з їхнього боку.

Конвей також висміяла пропозицію демократів щодо створення в обох палатах Конгресу США двопартійної незалежної комісії з розслідування звинувачень на адресу Росії.

"Це курйозно й трохи смішно, що демократи вдаються до обговорень будь-чого двопартійного з огляду на те, як вони поклялися перешкоджати всьому, що ми робимо... Справа в тому, що демократи стали супер-зацікавленими у цьому питанні після того, як вибори пішли не так, як вони хотіли би та очікували", - зауважила вона.

Тим не менш, як зазначає видання, республіканці також висловили стурбованість з приводу дій Росії. Зокрема, сенатори Джон Маккейн і Ліндсі Грем закликали до запровадження більш жорстких жорсткіших санкцій.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці грудня Трамп призначив колишнього менеджера його президентської кампанії та палкого захисника його інтересів у мас-медіа Келліан Конвей радником у своєму новому кабінеті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-