У Мінрегіонбуд призначили держсекретаря

У Мінрегіонбуд призначили держсекретаря

Укрінформ
Кабінет Міністрів призначив державним секретарем Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Максима Малашкіна.

Про це повідомляє Урядовий портал.

«Призначити Малашкіна Максима Анатолійовича державним секретарем Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України з дати початку фактичного виконання ним посадових обов’язків строком на п’ять років з оплатою праці відповідно до законодавства», - йдеться у розпорядженні Кабінету Міністрів від 28 грудня 2016 р. № 1038-р.

Як повідомлялося, Комісія з питань вищого корпусу державної служби 8 грудня рекомендувала призначити державним секретарем Мінрегіону чинного заступника міністра – керівника апарату Максима Малашкіна. 

За результатами конкурсу, що включає тестування, розв'язання ситуативних завдань і співбесіду, Малашкін набрав 14,64 балів із 20 можливих. Директор департаменту нормативно-правового регулювання Мінрегіону Максим Дорофєєв набрав 13,34 бали. Його комісія рекомендувала Кабміну в якості запасного кандидата на посаду держсекретаря. 

35-річний Максим Малашкін займає посаду заступника міністра з 30 вересня 2015 року, а з квітня 2014 по жовтень 2015 року – він очолював департамент нормативно-правового регулювання Мінрегіону. З 2006 по 2014 рік Малашкін працював на різних посадах у Вінницькій міській раді. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-