Брок назвав кроки, які зміцнюють правову безпеку України

Брок назвав кроки, які зміцнюють правову безпеку України

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко зустрівся з головою Комітету в закордонних справах Європейського Парламенту Елмаром Броком.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Брок відзначив реформаторські зусилля України, зокрема схвалення Верховною Радою держбюджету-2017, зміцнення банківської системи та сміливість рішення щодо націоналізації ПриватБанку, а також реалізацію антикорупційної політики, у тому числі впровадження системи е-декларування, розбудови антикорупційної інституційної архітектури та судової реформи.

"Саме ці кроки зміцнюють правову безпеку України, яка є критично важливою для залучення іноземних інвестицій та економічного піднесення держави", - наголосив голова комітету Європарламенту.

Порошенко поінформував гостя про прогрес України на шляху реформ та запевнив у рішучій налаштованості влади для забезпечення необхідних трансформацій.

Співрозмовники обговорили останній розвиток подій на Донбасі та засудили збройні провокації російської сторони, спрямовані на загострення ситуації на лінії зіткнення.

Глава держави висловив вдячність за незмінну підтримку Європейським Союзом суверенітету і територіальної цілісності України, включно з Кримом, та привітав рішення Ради ЄС продовжити економічні та секторальні санкції проти Росії після 31 січня 2017 року.

Співрозмовники також досягли домовленості докласти зусиль для пришвидшення вирішення процедурних питань в інституціях ЄС з метою запровадження безвізового режиму для українців, зазначає прес-служба Президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-