Кандидати від БПП перемагають на місцевих виборах - секретаріат партії

Кандидати від БПП перемагають на місцевих виборах - секретаріат партії

Таблиця
Укрінформ
В партії "БПП "Солідарність" заявляють, що їхні представники, за попередніми даними, перемагають на місцевих виборах, які відбулися 11 грудня.

Про це повідомляється на сторінці політичної сили у Фейсбуці.

"За попередніми підрахунками результатів виборів у новостворених об'єднаних громадах, які відбулися 11.12.16, тотальна більшість серед обраних голів ОТГ - це кандидати, яких підтримувала наша партія. Загалом 24 кандидати від БПП перемагають на посадах голів ОТГ, або 58,5 відсотків від загальної кількості обраних голів", - заявив керівник секретаріату партії "БПП "Солідарність", народний депутат України Максим Саврасов.

Партія "БПП "Солідарність" не висувала своїх кандидатів у 17% округів.

В повідомленні зазначається, що у східних та південних областях - зокрема, Миколаївській та Харківській - перемогли кандидати від БПП, це відповідно 5 та 1 голова ОТГ.

На виборах депутатів у ради ОТГ 277 кандидатів, яких підтримала Партія "БПП "Солідарність", попередньо, стають депутатами новообраних місцевих рад.

"Кандидати від БПП йшли на вибори із простими тезами: "Конкретні справи - конкретні результати", а також "Стань господарем у своїй громаді". І такий результат є свідченням підтримки політики децентралізації, ініційованої Президентом Петром Порошенком", - підкреслили в партії.

Як повідомлялося, в неділю, 11 грудня, в 41 об'єднаній територіальній громаді у 13 областях України відбулися перші вибори голів та депутатів цих громад. Наступні вибори в 143 об'єднаних громадах відбудуться 18 грудня. Проведення цих виборів є заключним етапом об'єднання територіальних громад та набуття повноважень новими органами самоврядування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-