Екс-заступник Насалика

Екс-заступник Насалика "ховає" віллу в Іспанії

Е-декларації
Укрінформ
Колишній заступник міністра енергетики і вугільної промисловості Ігор Діденко не вказав у е-декларації віллу, яку має в Іспанії.

Про це йдеться у розслідуванні програми "Схеми".

"Він (Діденко - ред.), як і інші особи, які займають відповідальне чи особливо відповідальне становище, подав електронну декларацію до 1 листопада. Однак у ній закордонна нерухомість не вказана", - зазначають журналісти.

Маєток записаний на юридичну особу Eurobiuldings Investments (SLU), якою керує дружина Діденка Ольга. В офіційних документах вона – і директор, і адміністратор.

Вілла розташована на каталонському узбережжі Коста-Брава в містечку С’Агаро. Вона оцінюється в понад 1,5 млн євро.

Ділянка біля пляжу, де розташована вілла, – напівзакрита територія, куди потрапити автомобілем можна лише за перепусткою чи запрошенням власника одного із маєтків. Охорона в містечку підтвердила, що будинок належить родині Діденків.

Однак під час спілкування з журналістами Діденко підтвердив, що зареєстрований в іспанському будинку, при цьому висловивши переконаність у тому, що заповнив електронну декларацію відповідно до закону.

"Якщо є зауваження до якості заповнення моєї електронної декларації, ви маєте право звернутися до відповідних органів. Найближчим часом з’явиться моя друга декларація. Вона подається після звільнення. Незабаром ви зможете піддати сумніву коректність двох декларацій", - заявив він.

Нагадаємо, Діденка 7 грудня звільнили з Міненерго.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-