Японія продовжить підтримку України санкціями проти РФ – посол

Японія продовжить підтримку України санкціями проти РФ – посол

Укрінформ
Надзвичайний і Повноважний посол Японії в Україні Сумі Шигекі заявляє, що Японія безумовно підтримує територіальну цілісність України і продовжуватиме санкції проти Росії.

Про це він заявив у вівторок під час зустрічі з Президентом України Петром Порошенком і міністром оборони Степаном Полтораком у Національному військово-медичному клінічному центрі "Головний військовий клінічний госпіталь", де посол передав сертифікат на новий відеоендоскопічний комплекс, повідомляє прес-служба глави держави.

"Я бажаю, щоб конфлікт, спричинений російською агресією, вирішився якнайшвидше. Японія продовжить підтримку територіальної цілісності України шляхом санкцій проти Росії", - сказав дипломат.

За його словами, Японія разом з членами Великої сімки також продовжить підтримку процесу реформ в Україні, які принесуть економічне процвітання.

"У цьому контексті Японія приділяє велику увагу медичній реформі, ініційованій виконуючою обов'язки міністра охорони здоров'я Уляною Супрун, адже українська система охорони здоров'я потребує підтримки", - сказав Сумі Шигекі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-