МЗС України і Кенії провели перші двосторонні консультації

МЗС України і Кенії провели перші двосторонні консультації

Укрінформ
Відбулися перші політичні консультації між зовнішньополітичними відомствами України та Кенії.

Про це у Фейсбуці повідомляє Міністерство закордонних справ.

"Під час візиту до Республіки Кенія заступник міністра закордонних справ України Сергій Кислиця провів  перші в історії українсько-кенійських відносин двосторонні політичні консультації. Разом із виконуючим обов’язки міністра – головним секретарем Міністерства закордонних справ Республіки Кенія Монікою Джумою було обговорено широкий спектр українсько-кенійської політичної взаємодії як на двосторонньому рівні, так і в рамках міжнародних організацій", - йдеться у повідомленні.

За підсумками переговорів були визначені пріоритетні напрями подальшого двостороннього співробітництва, розвиток політичного діалогу, посилення торговельно-економічних відносин, міжвідомчої співпраці, поглиблення взаємодії у галузі освіти і науки, а також розвиток відповідної договірно-правової бази.

Сергій Кислиця також закликав кенійського колегу сприяти візиту найближчим часом до Кенії бізнес-делегації України на чолі із заступником міністра економічного розвитку і торгівлі України – торговим представником України Наталією Микольською, повідомили в МЗС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-