Гітлянська про пікет під СБУ: Черговий проплачений політиками фарс

Гітлянська про пікет під СБУ: Черговий проплачений політиками фарс

Укрінформ
Сьогодні прибічники "Батьківщини" та антикорупційний рух "Стоп корупція" пікетували будівлю СБУ, частково паралізувавши рух по вулиці Володимирській. Як заявляє речниця відомства Олена Гітлянська, мав місце черговий проплачений окремими політиками фарс.

Головною вимогою учасників заходу було повернення майна, вилученого Службою 18 листопада у Жовтневому палаці, повідомила вона у Фейсбуці.

"За версією мітингувальників, СБУ недоїдає та зазіхнула на святе - провіант, який, нібито, волонтери, відриваючи останнє від себе та своїх дітей, планували передати бійцям АТО", - пише вона.

За словами Гітлянської, захід вийшов досить дивним, оскільки, понад дві тисячі співробітників Служби, постійно перебувають у районі проведення АТО, боронять Україну спільно з іншими військовими: "Тому волонтери, якщо звісно такі серед учасників мітингу були, мали б не вимагати повернути провізію, а тішитись з того, що вона потрапила якраз за призначенням".

"Якщо ж серйозно, мав місце черговий проплачений окремими політиками фарс, покликаний створити чергову колоритну картинку для російського телебачення. Мабуть російська пропаганда вже геть не має що показувати. Підтвердженням цього є те, що люди, які прийшли під СБУ та клеїли на її будівлю плакати про "тушонку" і "ковбасу", навіть не були обізнані про те, що саме вилучила Служба у Жовтневому палаці. Просто продукти харчування – єдине, що можна підтягнути під легенду про волонтерів і АТО. Інакше, учасники мітингу мали б вимагати, наприклад, повернення вилучених СБУ 50 яскравих туристичних наметів, мабуть вони потрібні бійцям АТО щоб дратувати сепаратистів", - зазначає Гітлянська.

"Звісно, в країні не найкращий фінансовий стан, можна зрозуміти людей, які намагаються прогодувати сім’ї та за 100-200 гривень беруть участь у подібних псевдонародних мітингах. Але ніяк не можна виправдати політиків, котрі прагнуть будь-якою ціною прийти до влади, навіть шляхом руйнування України. Це очевидний факт. Можна багато сперечатись про бачення шляхів подальшого розвитку нашої держави, про необхідність подолання корупції і підвищення рівня життя, але всім українцям і патріотам треба вже навчитись давати відсіч на всіх рівнях політичним запроданцям", - пише речниця СБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-