Кучма не тримається за посаду у Мінській групі - Айвазовська

Кучма не тримається за посаду у Мінській групі - Айвазовська

Укрінформ
У Тристоронній контактній групі на переговорах в Мінську не обговорюють питання зміни кандидатури представника України Леоніда Кучми, уповноваженого Президентом.

Про це в коментарі Укрінформу повідомила представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ольга Айвазовська.

"Це не є, по-перше, юрисдикцією Тристоронньої контактної групи, тому що це є по факту рішення Президента України. Але, з іншого боку, Леонід Данилович (Кучма - ред.) не говорив про те, що він виходить із Мінського формату. Він говорив про те, що він втомився, і оскільки лунає, звичайно, багато критики навколо самого формату і його персоналій, то він засвідчив те, що він не тримається за цю роль. Тому що це не є посада, це є функція. Якщо хтось готовий його замінити, то він згоден і відкритий до цих пропозицій", - сказала вона.

Як відомо, представник України в Тристоронній контактній групі Леонід Кучма раніше заявив про бажання піти у відставку з посади представника країни на переговорах у Мінську, однак повідомив, що його поки що нема ким замінити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-