Ар'єв розповів, хто зможе замінити Заліщук в ПАРЄ

Ар'єв розповів, хто зможе замінити Заліщук в ПАРЄ

Укрінформ
До складу української деллегации в ПАРЄ замість раніше виключеної Світлани Заліщук може увійти народний депутат з фракції "БПП "Солідарність" Костянтин Усов.

Про це нардеп Володимир Ар'єв розповів в ефірі ток-шоу "Свобода Слова" на телеканалі ICTV, передає "Інтерфакс-Україна".

"Фракція БПП запропонувала Костянтина Усова. Це в ПАРЄ. Він точно також журналіст, у нього відмінне знання англійської і він також креативний, як і Світлана", - сказав Ар'єв, відповідаючи на питання про те, хто може замінити виключених нардепів з фракції БПП у складі українських делегацій у міжнародних організаціях.

За його словами, згідно з регламентом ПАРЄ політичні сили можуть змінювати склад делегацій.

Ар'єв також зазначив, що фракція при прийнятті рішення про виключення деяких нардепів зі складу делегації керувалася тим, що участь у делегації передбачає фракційне представництво, а не партійне.

Нагадаємо: раніше фракція "Блоку Петра Порошенко" на своєму засіданні виключила своїх нардепів Мустафу Найєма, Світлану Заліщук та Наталію Новак зі складу українських делегацій у міжнародних організаціях.

Заліщук виключили зі складу Парламентської Асамблеї Ради Європи та комітету асоціації, а Найєма - з Парламентської Асамблеї НАТО та ПА ОБСЄ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-