ФРН і Франція пропонують зібрати

ФРН і Франція пропонують зібрати "нормандських" міністрів у Мінську

Укрінформ
Німеччина і Франція запропонувала Україні і Росії у вівторок, 29 листопада, провести зустріч на рівні міністрів закордонних справ у Мінську, спрямовану на відновлення мирних переговорів щодо кризи на сході України.

Про це у середу заявив міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр, повідомляється у Twitter МЗС ФРН.

"Я та Жан-Марк Еро запропонували нашим колегам з України та Росії зустрітися на наступному тижні в Мінську", - зазначив Штайнмаєр.

Як повідомляє Reuters, під час виступу у парламенті Штайнмаєр висловив сподівання, що міністри закордонних справ всіх чотирьох країн могли б зустрітися наступного вівторка.

"Навіть якщо нам не вдасться знайти серйозне рішення для вирішення кризи, такі переговори просто необхідні, щоб переконатися, що ситуація не вийшла з-під контролю", - сказав він.

Французький чиновник, який говорив на умовах анонімності, зазначив, що запрошення на нову зустріч були відправлені, але дата ще не узгоджена всіма сторонами.

Як повідомляв Укрінформ, міністр закордонних справ України Павло Клімкін не виключає, що зустріч глав МЗС країн  «нормандської четвірки» може відбутися 29 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-