Президент вдячний церкві за єдність української пастви

Президент вдячний церкві за єдність української пастви

Укрінформ
Президент Петро Порошенко під час зустрічі з представниками Всеукраїнської Ради церков та релігійних організацій подякував за молитву та дії, спрямовані на об'єднання українського народу.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"У Біблії сказано, що дім, який розколюється зсередини, не встоїть. І ваше слово та дії, які дозволяють пастві тримати єдність України в ці непрості часи, дуже цінні", - заявив Порошенко.

Він зазначив, що цього тижня планувалися масові акції для дестабілізації ситуації всередині України, в тому числі із застосуванням російських грошей та технологій. "Хочу подякувати за мудрість українському народу", - підкреслив Президент. 

У свою чергу керівники церков та релігійних організацій зазначили, що роблять усе можливе для підтримки України та моляться за єдність українського народу.

Предстоятель Української православної церкви Київського патріархату, Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет зазначив, що церква не підтримує рухи, спрямовані на дестабілізацію України.

Митрополит Київський і всієї України, предстоятель Української православної церкви Московського патріархату Онуфрій також запевнив, що церква завжди підтримувала цілісність України та єдність українського народу.

Зі свого боку Президент укотре наголосив на важливості створення Єдиної української помісної православної церкви. "І як віруюча людина, і як громадянин молюся і мрію про єдність нашої Церкви", - заявив глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-