Посли країн

Посли країн "Великої сімки" та ЄС закликали продовжувати реформи в Україні

Укрінформ
Група підтримки України послів країн "Великої сімки" (Японії, Канади, Франції, Німеччини, Італії, Великої Британії, США) та Євросоюзу привітали Президента та український народ зі значними успіхами у стабілізації економіки та реалізації реформ.

Про це у своєму відеозверненні повідомив посол Японії в Україні Шігекі Сумі, коментуючи процес реформ в Україні від імені Групи підтримки.

"Сьогодні посли країн G7 мали зустріч з Президентом Петром Порошенком відповідно до їхньої місії підтримувати реформи. Напередодні третьої річниці Революції Гідності ми привітали Президента та український народ зі значними успіхами, які він та його уряд, працюючи з громадянським суспільством, досягли у стабілізації економіки та реалізації реформ. Нещодавній запуск системи електронного декларування був особливо важливим кроком, який ми вітаємо", - заявив японський посол.

Він наголосив на важливості того, щоб цей імпульс зберігався. "І ми закликаємо Верховну Раду і усіх політичних лідерів підтримувати прогрес України у досягненні більшої стабільності, демократії та процвітання, яких прагнуть всі українці", - додав Шігекі Сумі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-