У Раді чекають звіту Гриніва про походження майна

У Раді чекають звіту Гриніва про походження майна

Укрінформ
Голова комітету з протидії корупції Єгор Соболєв сподівається, що голова фракції Блоку Петра Порошенка у Верховній Раді Ігор Гринів сьогодні прозвітує про походження свого майна.

Про це Соболєв написав у Фейсбуці.

"Сьогодні о 17:00 до нашого парламентського комітету з протидії корупції запрошений голова фракції Блоку Петра Порошенка у Верховній Раді Ігор Гринів. Після того, як журналісти програми "Схеми" не отримали від нього відповідей про походження його майна, я закликав пана Гриніва ініціювати розслідування Антикорупційним бюро - чи немає в його діях ознак незаконного збагачення. Лідер президентської фракції у відповідь запропонував виступити з відкритим звітом на нашому комітеті", - зазначив Соболєв.

Він зауважив, що направив офіційного листа Гриніву з пропозицію прозвітувати сьогодні. "Звісно, публічні пояснення не підміняють необхідності спілкування декларанта з детективами Антикорупційного бюро. Як на мене, це має стати доброю традицією: політик, до чиєї е-декларації виникли запитання, має публічно відповісти на них і стати фігурантом розслідування НАБУ. Туди я сам написав звернення з проханням порушити кримінальне провадження щодо Ігоря Гриніва", - написав Соболєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-