Тимошенко заперечує співпрацю з Медведчуком

Тимошенко заперечує співпрацю з Медведчуком

Укрінформ
Голова парламентської фракції «Батьківщини» Юлія Тимошенко заявляє, що на ранковому засіданні вона лише віддала народному депутату від Радикальної партії Юрію Шухевичу свій час для виступу.

Про це вона сказала журналістам у кулуарах парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Шухевич звернувся до мене особисто з проханням надати йому (можливість) виступити, тому що його фракція (Радикальної партії. - Ред.) не підписала йому заяву до виступу. Ми дали можливість пану Шухевичу як дуже поважній людині виступити. Я віддала свої 3 хвилини, які мала наша фракція», - сказала Тимошенко.

Вона запевняє, що не знала, про що саме планує говорити Шухевич.

Крім того, Тимошенко також спростувала інформацію про нібито співпрацю з Віктором Медведчуком та заявила, що не знає його помічників, які сьогодні потрапили до парламенту завдяки її проханню надати їм перепустки.

За словами лідерки "Батьківщини", вона справді підписувала таке прохання, проте її про це попросив Шухевич, оскільки він сам погано бачить.

«Я не знаю пана Білика, категорично не співпрацю з Медведчуком», - підкреслила Тимошенко.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні зранку представники фракції «Батьківщини» у час, наданий їхній політичній силі для виступу, вивели до трибуни народного депутата від Радикальної партії Юрія Шухевича.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко виступив категорично проти цього, а пізніше заявив, що «Батьківщина» дала Шухевичу текст проекту постанови про початок процедури імпічменту Президента, який він мав виголосити з трибуни ВР, після чого на нього нібито планувалося здійснити замах.

Пізніше у кулуарах ВР сталася сутичка між народними депутатами від Радикальної партії та людьми, яких Ляшко назвав «помічниками Медведчука», що пройшли до парламенту як консультанти фракції «Батьківщини». За інформацією Ляшка, серед цих людей був помічник Медведчука Олександр Білик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-