Ляшко натякнув Тимошенко, що не треба

Ляшко натякнув Тимошенко, що не треба "жлобитися" на подяку

Укрінформ
Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко заявив, що керівник фракції «Батьківщини» Юлія Тимошенко несправедливо ставить виключно собі у заслугу рішення парламенту щодо продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.

Про це він сказав з трибуни ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Моя шановна колега Юлія Володимирівна Тимошенко і вчора на Погоджувальній раді, і скрізь на ефірах розказує про те, що продовження мораторію - це лише її досягнення, і що саме вона це виборола. Я хочу сказати: поразка завжди сирота, а у перемоги багато батьків. Це - досягнення фермерів, селян, це - результат спільної роботи кожного народного депутата», - сказав Ляшко.

Він також нагадав Тимошенко, що, будучи Прем'єр-міністром, вона підписала меморандум з МВФ, у якому погоджувалася на продаж сільськогосподарських земель, проте, прийшовши до парламенту, змінила свою думку.

Ляшко також наголосив, що нещодавнє рішення про продовження мораторію на продаж землі до 2018 року є «спільним рішенням» ВР.

«Дорога Юліє Володимирівно, мені видається, що у вашому багатому політичному лексиконі є дефіцит на слово «дякую». Моя покійна бабуся казала: «Не жлобіться дякувати - воно вам нічого не коштує, а людям приємно». Тому треба дякувати всім», - сказав лідер Радикальної партії.

Під час його виступу Тимошенко була присутня в залі, її фракції кілька разів надавалося право виступу, проте ані вона, ані будь-хто інший від «Батьківщини» не взяв слова, аби відповісти Ляшкові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-