Деканоідзе розказала, що робитиме після відставки

Деканоідзе розказала, що робитиме після відставки

Укрінформ
Глава Нацполіції України Хатія Деканоідзе вважає, що за рік на посту головного поліцейського країни вона зробила все, що в її силах. У зв'язку з цим вона заявила, що свою функцію виконала і подає у відставку.

Про це вона заявила в понеділок на брифінгу в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В рамках своїх повноважень я зробила все, що в моїх силах, щоб усіх цих принципів дотримувалися. Я, як і обіцяла, створила фундамент для розвитку нової Національної поліції і залишалася вірною вам(громадянам України  - ред.) і вашим інтересам до останньої хвилини моєї роботи. Але на жаль, моїх повноважень і волі не було достатньо для різких змін. Моя функція виконана, у зв'язку з чим я заявляю про свою відставку", - сказала вона.

Деканоідзе заявила про необхідність в найкоротші терміни провести відкритий конкурс на пост нового глави Нацполіції України.

При цьому Деканоідзе повідомила, що рапорт про свою відставку віднесе на підпис міністрові внутрішніх справ України Арсену Авакову відразу після брифінгу.

"Сподіваюся, що виконана мною робота дасть поштовх до подальшого розвитку Національної поліції і створення нової країни, якщо на це, дорогі мої друзі, буде політична воля", - заявила вона.

Водночас Деканоідзе повідомила, що після відставки збирається "трішки зайнятися своїм сином, здоров'ям і потім вже знову зустрінемося".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-