"Народний фронт" хоче голосувати за санкції проти Януковича

Укрінформ
Фракція «Народного фронту» вимагає ухвалення законопроекту щодо персональних санкцій проти екс-президента Віктора Януковича та його соратників.

Про це заявив керівник фракції Максим Бурбак під час засідання погоджувальної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Неподобство, яке ми бачили сьогодні (бійка між Бойком і Ляшком - ред.), має нам меті розхитати ситуацію і лише підігравати п'ятій колоні Кремля - «Опоблоку», який об'єднався з «Батьківщиною». Тому вимагаємо, щоб у Порядку денному було поставлено і проголосовано два законопроекти «Народного фронту», законопроект, який підписали майже всі голови фракцій, стосовно введення персональних санкцій проти Януковича та всіх його посіпак та інших представників російського бізнесу, які вільно працюють в Україні», - сказав Бурбак.

Він додав, що в української влади має бути спільна позиція щодо недопущення контролю «Газпрому» над газопроводом OPAL.

Також «Народний фронт» закликає не затягувати і з розглядом законопроекту про спецконфіскацію коштів Януковича.

«Минулого тижня ми нарешті включили цей законопроект у Порядок денний, давайте проголосуємо у першому читанні і нарешті почнемо дискусію на майданчику профільного комітету для того, щоб наші народні депутати змогли долучитися до його вдосконалення на базі комітету, або принаймні прочитати текст цього законопроекту, щоб потім не розказувати нісенітниці по всіх ефірах», - додав народний депутат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-