Кириленко обговорив з послом Китаю обмін студентами

Кириленко обговорив з послом Китаю обмін студентами

Укрінформ
Віце-прем’єр-міністр  В’ячеслав Кириленко під час зустрічі із Надзвичайним і Повноважним Послом КНР в Україні Ду Веєм обговорили питання розвитку українсько-китайських відносин, а також зміцнення співпраці в гуманітарній сфері.

Про це повідомляє Урядовий портал.

«Ми зацікавлені в тому, щоб українсько-китайські відносини поглиблювалися й надалі. Хочу висловити вдячність за підтримку спільних наукових і освітніх проектів, які зараз активно реалізовуються і мають велике значення для нашої країни. Особливо важливими, на мою думку, є ті ініціативи, у яких задіяна молодь – це лише посилює дружбу між нашими народами», - зазначив  Кириленко. 

Також повідомляється, що під час зустрічі сторони приділили значну увагу обговоренню спільних проектів у науці, освіті, спорті та культурі. Окремо торкнулися питання поглиблення співпраці щодо обміну студентами між Україною та Китаєм.

"Крім цього, йшлося про можливості напрацювання та впровадження спільної програми задля молодіжного обміну з метою культурного збагачення. Також сторони обговорили питання проведення у наступному році заходів в рамках відзначення 25-річчя встановлення дипломатичних відносин між двома країнами", - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-