Чубаров вважає, що дії Трампа будуть відмінними від виборчої риторики

Чубаров вважає, що дії Трампа будуть відмінними від виборчої риторики

Укрінформ
Україна має сподіватися на те, що інтереси США, які реалізовуватиме Дональд Трамп, співпадатимуть з українськими інтересами.

Про це в ефірі "112 Україна" заявив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

"США обрали президента не для України, тим більше не для Росії, а для себе. США має багато механізмів балансу і противаг. Тому все, що говорив Трамп як кандидат, і здійснюватиме як президент, воно буде настільки відмінним, наскільки інтереси США реалізовуватимуться президентом. Трамп, як президент, реалізовуватиме інтереси США. І ми, як Україна, маємо сподіватися, що здебільшого вони мають співпадати з нашими інтересами також", - сказав він.

При цьому Чубаров висловив упевненість, що жодних поступок президентові РФ Володимиру Путіну Трамп не робитиме.

"Враховуючи поведінку Трампа і мої спостереження, він не робитиме якихось кроків, які можуть бути поступками Путіну особисто. Регулювання питання, у тому числі санкції, він погоджуватиме зі своїми основними союзниками: Британією і ЄС. Європа не поступатиметься Путіну, він давно втратив довіру", - вважає Чубаров.

Як повідомлялося, перемогу на виборах президента США отримав кандидат від республіканців Трамп. У нього 279 голосів при 270, необхідних для перемоги. У Клінтон - 215.

Президент України Петро Порошенко вже привітав Трампа з перемогою. А також запросив новообраного президента США відвідати Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-