Добкін пояснив свою дивну поведінку

Добкін пояснив свою дивну поведінку "нервовою хворобою"

Укрінформ
Дмитро Добкін завляє, що ніяких наркотичних або алкогольних речовин не вживав, а має проблеми зі здоров'ям.

Так прокоментував він свою поведінку в парламенті в ефірі "112 Україна".

"Ніяких наркотичних або алкогольних речей я не вживав. Всі ми живі люди, всі ходимо під Богом. Дійсно, у мене є певні проблеми неврологічного характеру, але це стосується особисто мене. Це питання, пов'язані з моїм здоров'ям. На відміну від багатьох здорових депутатів, ні на кого в бійки я не кидаюся, нікого не ображаю. Це така тема, яку не хотілося б обговорювати", - сказав Добкін.

Також Добкін-молодший заявив, що готовий пройти психіатричну або наркологічну експертизу за умови, що його колеги також таку експертизу пройдуть.

"Деякі депутати, які мене звинувачують з високих трибун, за два роки у ВР так обросли жиром, що коли я це бачу, то стає смішно, коли чую такі звинувачення у свою адресу. Особисто я займаюся спортом, веду здоровий спосіб життя і того ж бажаю і всім іншим людям. Якби ті люди проходили її (експертизу - ред.) разом зі мною, то я б не відмовився", - запевнив депутат.

Також Добкін прокоментував листування з туроператором. За його словами, він тур не придбав. "Це була одна із пропозицій. Я дійсно збираюся на новорічні канікули поїхати з сім'єю відпочивати. На сьогоднішній день я ще нічого не купив. Як будь-яка нормальна людина, я б хотів поїхати якомога дешевше... Куди я поїду, я для себе ще не вирішив".

Як повідомлялося, народний депутат від "Опозиційного блоку" Дмитро Добкін замовив під час засідання Верховної Ради відпочинок за 135 тис. євро. Відповідне відео опубліковане на каналі TVgolosnaroda в Youtube.

Своє листування депутат намагався прикрити рукою, проте на відео все ж можна побачити частину листування, з якої випливає, що Добкін замовив тур на 6 осіб вартістю 135 тис. євро.

Відразу після цього він сховався за колоною в залі Ради і запив щось водою. На своє місце депутат повернувся з дивним виразом обличчя і в збудженому стані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-