Тимошенко пояснила, чому величезний будинок і території записані не на неї

Тимошенко пояснила, чому величезний будинок і території записані не на неї

Укрінформ
Будинок депутата Юлії Тимошенко в селі Козин під Києвом та ділянки в цьому селі були записані не на неї для збереження цього майна від конфіскації в часи Януковича.

Про це Тимошенко заявила у вівторок в кулуарах Верховної Ради, передає Українська правда.

"Будинок належить нашій родині. Коли мене судили, кидали до в'язниці, то, в принципі, конфісковувалося все майно. Родина прийняла рішення оформлювати на інших членів родини наше родинне майно. І я хочу вам сказати, що це, на мій погляд, було єдине рішення. Тому що проти мене політичні репресії тривають 17 років", – сказала вона.

Тимошенко додала, що декларує свої статки багато років і не боїться перевірки правоохоронців, оскільки її перевірила попередня влада.

"Але мене перевірив Янукович, Азаров – та всі на світі, перевірили кожен мій крок, кожну копійку, кожен підписаний мною документ. І я цю перевірку пройшла з боку людей, які хотіли мене просто назавжди залишити у в'язниці. І я хочу, щоб зараз всі пройшли таку перевірку, як я. Без в'язниці, але пройшли перевірку", – заявила вона.

Як повідомлялося, Тимошенко орендує будинок площею 588 кв.м. в Козині Обухівського району Київської області, а також має "інше право користування" на "земельну ділянку під об'єктом оренди" в Козині площею 1500 кв.м., а також на "земельну ділянку біля об'єкту оренди" площею 1862 кв.м. Власником будинку і землі є двоюрідна сестра Тимошенко.

Загалом, нардеп, лідер "Батьківщини" має 485 971 грн на рахунку в Ощадбанку та 318 тисяч гривень готівки. Доходи Тимошенко складалися з зарплати у Верховній Раді (75 616 грн) та коштів на виконання депутатських повноважень (80 559 грн).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-