Тарута презентував парламентську платформу

Тарута презентував парламентську платформу "Майбутнє Донбасу"

Укрінформ
У Києві стартувала робота парламентської платформи з вирішення нагальних проблем та питання відбудови миру на Донбасі.

Презентацію роботи парламентської платформи у понеділок відкрив народний депутат України Сергій Тарута, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми ініціювали площадку, і тут я хочу подякувати представникові Ради Європи і представникові ОБСЄ в тому, що вони прийняли участь у такому дуже важливому заході. Ми домовилися, що це буде спільна площадка, де ми зможемо забезпечити комунікацію між всіма, хто сьогодні цікавиться проблемами Донбасу, хто бажає допомогти", - сказав Тарута.

Він також зазначив, чим займатимуться учасники парламентської платформи "Майбутнє Донбасу". "Це площадка, де будуть вироблятися конкретні рішення допомоги і внутрішньо переміщеним особам, і що стосується проблем соціальних, гуманітарних, екологічних і найголовніше - складатиметься концепція майбутнього Донбасу", - підкреслив Тарута.

Як поінформували учасники парламентської платформи, формат роботи передбачає розробку, експертизу і супровід необхідних проектів законів та нормативно правових актів.

У презентації платформи взяли участь народні депутати Сергій Тарута, Григорій Немиря, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, голова Офісу Ради Європи в Україні Мортен Енберг, координатор ОБСЄ в Україні Вайдотас Верба.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-