РНБО: Заяви Штепи надиктовані кремлівськими технологами

РНБО: Заяви Штепи надиктовані кремлівськими технологами

Укрінформ
Жодні заяви екс-мера Слов'янська Нелі Штепи не допоможуть їй уникнути відповідальності за свої злочини.

Про це йдеться у заяві Ради національної безпеки і оборони України.

«Сьогодні в судах почали розглядати справи зрадників і сепаратистів, зокрема, справу екс-мера Слов'янська Нелі Штепи. У залі суду ця людина виглядає зовсім не так впевнено та зухвало, як на проросійських мітингах на початку 2014 року. Щоб виправдати свою зраду, Штепа почала вигадувати брудні нісенітниці про нібито свідоме розв'язання тодішнім керівництвом України війни на Донбасі», - йдеться у заяві.

Також у цій заяві зазначається, що заяви Штепи -  це "фальшивки, надиктовані кремлівськими технологами", які із задоволенням підхоплюють російські та проросійські ЗМІ, продовжуючи вести інформаційну війну проти України.

«Але які б дурниці не вигадували такі штепи, це не допоможе їм уникнути покарання за злочини проти власного народу», - наголошує РНБО.

Як повідомляв Укрінформ, екс-мер Слов'янська Неля Штепа затримана 11 липня 2014 року за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, що спричинило загибель людей, і створення терористичної групи. На суді вона пояснювала, що закликала Путіна увійти до Слов'янська під загрозою терористів, що в полоні у терористів її били, а інтерв'ю для російських видань зроблені "під дулом автомата". Їй загрожує довічний термін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-