Холодницький заявляє про постійні спроби залякати САП і НАБУ

Холодницький заявляє про постійні спроби залякати САП і НАБУ

Укрінформ
Глава спеціальної антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявляє, що спроби залякати антикорупційні органи є постійними.

Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу "112 Україна".

"Спроби поставити НАБУ і САП у якісь рамки фактично не припинялися з моменту їх утворення. Тобто, постійно якісь спроби поставити в рамки. Але ми не створені для того, щоб стати в чиїсь рамки. Суспільство хотіло незалежних органів, які будуть робити, ми цю роботу робимо. У жодні рамки ні НАБУ, ні САП ставати не збираються. Єдині рамки, які обмежують, - рамки закону. І крапка", - заявив Холодницький.

За його словами, над антикорупційними органами намагаються демонструвати владу.

"Тиск - поняття досить широке. Я би більше сказав про спроби налякати, залякати, спробу показати свою силу над антикорупційними органами шляхом численних звернень, відкриттям численних проваджень. Суспільству не буде цікаво, про що провадження. Не буде цікаво, що квартира в Куп'янську (Ситника) - це повного тезки. Суспільство тільки почує, що проти директора НАБУ або керівника САП відкрито, наприклад, 15 проваджень: "Ой, які вони всі злочинці", - зазначив Холодницький.

Він зауважив, що вчора було завершено провадження щодо Одеського припортового заводу. "Знову, тільки ми оголосили про відкриття матеріалів сторонам, у Facebook хвиля критики і звинувачень. Тому собаки гавкають, караван іде", - розповів глава спеціальної антикорупційної прокуратури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-