Обговорення податкової реформи має бути максимально відкритим - Парубій

Обговорення податкової реформи має бути максимально відкритим - Парубій

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що обговорення проекту змін до Податкового кодексу має бути максимально публічним для подальшого ухвалення у парламенті.

Про це він сказав у вівторок під час засідання Нацради реформ в Адміністрації Президента, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Правильно зазначив Президент України: остаточне рішення буде в парламенті. Нам вкрай важливо, щоб ці обговорення набули максимально публічного виміру, щоб максимально широко були задіяні в інформаційній сфері зміни до Податкового кодексу. Ми переконались - чим ретельніше, публічніше, детальніше обговорення питання, тим легше воно проходить у Верховній Раді України", - сказав Парубій.

Він вважає, що зміни до Податкового кодексу найбільшою мірою спрямовані на подолання корупційних ризиків, що в першу чергу буде вигідним для малого і середнього бізнесу.

"Малий і середній бізнес у сучасній історії був рушієм змін. Нагадаю, перший і другий Майдан у великій мірі стояв на фінансовому забезпеченні малого і середнього бізнесу", - додав Парубій. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-