Гройсман: Треба привести до логічного стандарту рівень зарплат

Гройсман: Треба привести до логічного стандарту рівень зарплат

Укрінформ
Система оплати праці в Україні потребує реформування, оскільки нині ми опинилися у ситуації, коли за заробітну плату розмірі 10 тисяч гривень важко знайти фахівця високого рівня, бо спеціаліст із досвідом просто не погодиться працювати за такі гроші. 

Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман с казав у понеділок в вечірньому ефірі "Свободі слова" на ICTV, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ситуація із зарплатою на державних підприємствах, я розумію, що вона дратує. Але я точно знаю, що у людини, яка ворочає на підприємстві мільярдами платить людям 10 тисяч гривень,то це означатиме тільки одне, що на 10 тис грн нормальна людина, я маю на увазі нормальна з точки зору освіти, не піде, бо розуміє, що там проблеми із менеджментом», - сказав Гройсман.

Він переконаний, підходи до оплати праці необхідно змінювати. «У мене немає жодного сумніву щодо цього і ми запропонуємо їх. З іншого боку, треба насправді привести до якогось логічного стандарту рівень заробітних плат у державному секторі, на державних підприємствах», -додав глава уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-