Адвокат Медяника переконує, що екс-регіонал не втече з України

Адвокат Медяника переконує, що екс-регіонал не втече з України

Укрінформ
Екс-нардеп від Партії регіонів Володимир Медяник на має наміру залишати територію України.

Про це "112 Україна" заявив його адвокат Олег Бабич, коментуючи інформацію про закриття кримінальної справи проти Медяника.

"Сьогодні ГПУ прийняла для нас вже давно очевидне, зрозуміле рішення закрити кримінальне провадження стосовно Володимира Медяника. Після трьох місяців утримання під вартою, голодування, десятків судових засідань, голосного, публічного процесу головне правоохоронне відомство змушене було визнати, що доказів його провини як не було, так і не існує в принципі", - сказав він.

Бабич каже, що його підзахисний "ніколи не ховався від слідства і ніколи не буде". "Залишати межі країни (Медяник – ред.) не буде", - запевняє адвокат.

Раніше повідомлялося, що ГПУ закрила кримінальну справу щодо Медяника, він вийшов на свободу.

Медяника підозрювали у вчиненні низки кримінальних злочинів, а саме: у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території України на порушення Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків за ст. 110 ч. 3 Кримінального кодексу України; здійснення організаційного та іншого сприяння створенню та діяльності терористичної організації "ЛНР" за ст. 258-3 ч. 1 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-