Аваков прибув до Японії

Аваков прибув до Японії

Укрінформ
Сьогодні розпочався візит міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова до Японії. Міністр планує кілька офіційних зустрічей, оглянути низку поліцейських станцій та Центр дорожнього контролю Поліцейського управління Токіо.

Про це повідомляється на Урядовому порталі

"Протягом чотирьох днів міністр зустрінеться з головою Нацкомісії з громадської безпеки Японії Джюн Мацумото, віце-міністром закордонних справ Японії Нобуо Кіші та віце-президентом Японського агентства міжнародного співробітництва Кейнічі Томійоші", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, відбудуться зустрічі з представниками міжнародних неурядових організацій та бізнес-структур.

Раніше Аваков повідомляв, що високо цінує підтримку японської сторони у впровадженні реформ у правоохоронній сфері. За роки співпраці в рамках Кіотського протоколу Японія надала для української поліції 1568 автомобілів Toyota Prius, Нацполіція також отримає 650 автомобілів Mitsubishi Outlander PHEV (Plug-in Hybrid Electric). Крім того, Японія вже передала 9,5 тис. комплектів зимового однострою для поліцейських.

Посол Японії в Україні Шігекі Сумі заявляв, що одним із ключових напрямів співпраці України і Японії щодо реформування поліції є кібербезпека, і що Токіо допоможе Україні розвивати кіберполіцію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-