Безсмертний про

Безсмертний про "нормандську дорожню карту": в результаті матимемо формально "зеро"

Укрінформ
Надзвичайний і повноважний посол України, екс-представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний прокоментував рішення "нормандської четвірки" щодо дорожньої карти для Донбасу. 

Про це він заявив в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Щодо так званої дорожньої карти. Це чергова зустріч, на якій вона озвучена, і, з моєї точки зору, вона озвучена лише як тема для розмови, а не як мета реалізації чи документа. Мене вразило навіть те, що за наслідками розмови не було підписано навіть протоколу ніякого. Це означає, що послатися на щось формально неможливо, бо всі будуть посилатися на заяву з брифінгу одного, другого, третього, четвертого, і в результаті ми будемо мати формально "зеро". І в Мінську, де це опуститься аж до підруп, кожна підгрупа буде цитувати те, що вважає необхідним. В підсумку Україна, Європа і світ отримали продовження, і на жаль, загострення конфлікту на континенті і глобального конфлікту", - заявив він.

Раніше Президент України Петро Порошенко повідомив, що міністри закордонних справ "нормандської четвірки" мають затвердити "дорожню карту" по Донбасу до листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-