Спецконфіскація: Яценюк вважає, що Президенту варто зустрітися з фракцією

Спецконфіскація: Яценюк вважає, що Президенту варто зустрітися з фракцією

Укрінформ
Екс-прем'єр-міністр Арсеній Яценюк закликав Президента не просто дати вказівку своїй фракції БПП у парламенті, але зустрітися з нею й переконати проголосувати за законопроект про спецконфіскацію.

Про це він заявив у коментарі журналістам у кулуарах ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я думаю, що необхідно в найкоротші терміни, щоб Президент дав не просто вказівку своїй фракції, а зустрівся з фракцією, і український парламент нарешті прийняв законне і справедливе рішення, що дає можливість конфіскувати 1,5 млрд доларів», - сказав Яценюк.

Він нагадав, що кілька разів говорив про необхідність ухвалення законопроекту про спецконфіскацію, проте частина фракції БПП й досі не голосує за нього.

«Мене турбує поведінка фракції «Блок Петра Порошенка», коли Президент звертається до своєї фракції, а фракція дає тільки половину голосів за прийняття закону про встановлення справедливості й конфіскації активів колишнього режиму, - це непристойно», - підкреслив політик.

При цьому Яценюк запевнив, що фракція «Народного фронту» у разі неприйняття законопроекту про спецконфіскацію не виходитиме з парламентської коаліції.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Верховна Рада вкотре не змогла включити в порядок денний урядовий законопроект 5142 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення стягнення в дохід держави необгрунтованих активів». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-