Парубій відкрив Раду, в залі - 351 нардеп

Парубій відкрив Раду, в залі - 351 нардеп

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій відкрив пленарне засідання парламенту у середу.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, у залі зареєструвався 351 народний депутат.

Народні депутати сьогодні планують розглянути проект Звернення Верховної Ради України до держав-членів ЄС, парламентів іноземних держав, парламентських асамблей та міжнародних організацій щодо завершення процесу ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. 

Рада також може ратифікувати Угоду (у формі обміну нотами) між Україною та Королівством Нідерланди про продовження до 1 серпня 2017 року строку дії Угоди про Міжнародну місію захисту розслідування від 28 липня 2014 року. Крім того, парламент розгляне низку питань щодо молоді і спорту. Зокрема, законопроект про антидопінговий контроль у спорті; проект постанови про забезпечення сталого розвитку сфери фізичної культури і спорту в Україні в умовах децентралізації влади; законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення гарантій підвищення спортивної майстерності молоді; проект постанови про присудження у 2016 році Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування. 

У порядку денному на середу також є питання захисту дітей, серед яких проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку із запровадженням патронату над дитиною та законопроект щодо кримінальної відповідальності за вербування, залучення та (або) втягування дітей до участі у військових конфліктах чи діях. 

Після обіду у Верховній Раді відбудуться парламентські слухання на тему: "Державні гарантії соціального захисту учасників антитерористичної операції, Революції Гідності та членів їх родин: стан і перспективи".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-