Савченко каже, що не робила спроб зустрітися із Захарченком

Савченко каже, що не робила спроб зустрітися із Захарченком

Укрінформ
Народний депутат України Надія Савченко спростувала інформацію про спробу зустрічі з лідером бойовиків "ДНР" Олександром Захарченком.

Про це вона сказала в ефірі телеканалу "112 Україна", повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Я вже десь півтора місяця не була в зоні АТО. Зараз у мене йдуть закордонні поїздки, весь цей час. Я навіть не встигаю бути, на жаль, на роботі в нашій Верховній Раді. Ні, це не так. Це якісь вигадки журналіста. Коли я їздила і говорила, що я готова їхати на Донбас, - це було дуже давно... Я вже це коментувала - що, по-перше, я їздила і спілкувалася з людьми. У Красногорівці я була не один раз, я постійно знаходилася в зоні АТО, тобто вся "сіра зона", яка була, я там дійсно проїжджала. Але це не було намагання поїхати на ту сторону, поговорити з Захарченком", - підкреслила Савченко.

Водночас вона додала, що "такі домовленості або переговори ідуть постійно, але зустрічі не відбуваються, тому коли буде зустріч - ми скажемо про це".

Насамкінець нардеп знову повторила: "Нікуди я не намагалася проїхати, ніхто мене там не затримував чи не заарештовував. Не знаю, що там була за інформація у Фейсбуку".

Нагадаємо, журналіст "Громадське ТБ Донбасу" Олексій Мацука повідомляв раніше, що кілька тижнів тому Надія Савченко намагалася проїхати в Донецьк через Красногорівку, щоб зустрітися з Олександром Захарченком.

Сама Савченко неодноразово публічно висловлювалася за діалог з представниками "ЛНР" та "ДНР" стосовно обміну українських полонених.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-