Росія наказала «ЛНР» вести обстріли і зривати розведення сил – ГУР

Росія наказала «ЛНР» вести обстріли і зривати розведення сил – ГУР

Укрінформ
Заходи з реалізації рамкової угоди щодо розведення сил на ділянках Станиця Луганська, Золоте та Петрівське противником не проводились.

Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки МО у Facebook.

"Під час чергового раунду переговорів Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації в Україні (5 жовтня  Мінськ) жодних рішень щодо імплементації угоди не прийнято. Противник продовжує вогневий вплив на сили АТО", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що командуванням 2 АК ЗС РФ надано дозвіл підрозділам 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) та 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) на здійснення обстрілів позицій сил АТО з БМП та 82-мм мінометів у районах Попасної та Трьохізбенки з метою провокування вогню у відповідь. Обстріли здійснювались зі стрілецької зброї, зенітних установок ЗУ-23-2, озброєння БМП, танків та 82-мм і 120-мм мінометів.

"Для здійснення відеофіксації зазначених заходів під координацією представників Центру інформаційного протиборства Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного ВО ЗС РФ до м.Стаханов прибула знімальна група російського телеканалу “LifeNews”, - інформує розвідка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-