Слідству доведеться визнати Росію винуватцем загибелі МН17 – Горбулін

Слідству доведеться визнати Росію винуватцем загибелі МН17 – Горбулін

Укрінформ
Директор Національного інституту стратегічних досліджень Володимир Горбулін вважає, що міжнародній комісії з розслідування збиття Boeing-777 рейсу МН17 доведеться визнати Росію прямими винуватцем цієї трагедії.

Про це він заявив Укрінформу, коментуючи оприлюднені в середу в Нідерландах дані міжнародної групи слідчих, яка займається справою збитого на Донбасі пасажирського авіалайнера компанії Malaysia Airlines.

"Я не можу сказати, чи наважиться міжнародна комісія назвати (винуватцем катастрофи - Ред.) Росію, але їй не буде куди діватися", - сказав Горбулін.

Як повідомляв Укрінформ, міжнародна комісія оприлюднила в середу в Нідерландах дані, які доводять,  що «Бук», з якого збили Boeing-777 рейсу МН17, був доставлений з Росії, а запуск ракети здійснювався з території, підконтрольної сепаратистам. Наступними питаннями розслідування буде визначення, хто стояв за цим запуском та ступінь причетності виконавців. При цьому міжнародна група слідчих планує завершити розслідування у жовтні, оскільки наступного місяця у них закінчується угода.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-