Порошенко не вважає Путіна сильним лідером

Порошенко не вважає Путіна сильним лідером

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко не вважає президента Росії сильним лідером, оскільки він не дотримується даного слова.

Про це Порошенко заявив у неділю ввечері в інтерв’ю телеканалу CNN, повідомляє Радіо Свобода.

«Якщо ви досягли якоїсь угоди з Путіним, це нічого не означає…Якщо говорити просто, то бути сильним лідером означає бути відповідальним. Сильний лідер означає яскраву перспективу для країни. Сильний лідер означає тримати слово, сильний лідер здатний забезпечити реформи у державі та зробити життя свого народу краще. Виходячи з цього розуміння сильного лідера я бажаю Путіну стати сильним лідером», – сказав Порошенко.

Також він заявив, що риторика Кремля у світі спрямована на заперечення дій, які підтверджує міжнародна спільнота.

«Росія просто живе в паралельному всесвіті. Брехня – це козир Путіна. Такий тип поведінки робить майже неможливим або дуже ускладнює проведення переговорів з ним», – сказав Президент.

Порошенко також висловився і щодо слів кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа про можливе визнання Криму російським.

«Це частина передвиборчої риторики. Майбутній президент незалежно від того, хто ним буде, буде дуже відповідальною людиною», – заявив Порошенко.

Нагадаємо, Президент України Порошенко відвідував минулого тижня США, де взяв участь у засіданні 71-ї Генасамблеї ООН і мав виступ на загальних дебатах Генасамблеї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-