Австралійських українців нагородили за благодійну діяльність на користь українських військових

Австралійських українців нагородили за благодійну діяльність на користь українських військових

Укрінформ
Союз українських організацій Австралії отримав грамоту за допомогу ГО «Захист патріотів», що займається навчанням українських військових тактичній медицині.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Управа СУОА дякує всім жертводавцям, які долучилися до збору коштів (СУОА передав 23 тисячі доларів США на користь ГО «Захист патріотів») і запевняє, що й надалі продовжуватиме програму допомоги бійцям, які воюють проти російської агресії», - повідомили у прес-службі Союзу українських організацій Австралії.

За статистикою, з поранених на війні, які не вижили, 90% гинуть до зустрічі з лікарем, тому важливими є перші хвилини. Навчання з тактичної медицини надають бійцям базові знання та навички з першої само- та взаємодопомоги. Сертифіковані західними експертами інструктори «Захисту патріотів» проводять навчання з практичними відпрацюваннями та симуляціями у реальному часі, які базуються на міжнародних медичних стандартах.

Українські військові заслуговують на відчуття впевненості, що на випадок поранення на полі бою вони отримають належну медичну опіку, вважають у СУОА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-