Рада сьогодні розгляне законопроект про Єдиний реєстр військовозобов'язаних

Рада сьогодні розгляне законопроект про Єдиний реєстр військовозобов'язаних

Укрінформ
Народні депутати у четвер розглянуть ряд законопроектів щодо паливно-енергетичного комплексу та проект закону про Єдиний державний реєстр військовозобов'язаних. 

Про це йдеться у порядку денному парламенту на четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

Зокрема, серед питань ПЕК - проект закону про ринок електричної енергії України; внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння пошуку та видобутку нафти і газу в Україні; внесення змін до Закону України "Про теплопостачання" щодо стимулювання виробництва теплової енергії з альтернативних джерел енергії; законопроект про внесення змін до статті 8 Закону України "Про альтернативні види палива". 

Також у порядку денному є питання призначення позачергових місцевих виборів та обрання і звільнення суддів. 

У другому читанні нардепи розглянуть проект закону про державну підтримку кінематографії в Україні; законопроект про внесення змін до законодавства про захист економічної конкуренції щодо визначення органами Антимонопольного комітету України розміру штрафів за порушення законодавства про захист економічної конкуренції та питання внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення сприятливих умов для впровадження благодійних текстових повідомлень. 

Крім того, нардепи можуть ухвалити проект закону про внесення змін до Закону України "Про екстрену медичну допомогу" щодо забезпечення справедливої оплати праці працівників бригад екстреної медичної допомоги. 

У першому читанні Рада може підтримати питання про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо управління державними підприємствами, що виготовляють бланки цінних паперів, документи та бланки, які потребують використання спеціальних елементів захисту; законопроект про внесення змін до Закону України "Про Антимонопольний комітет України" щодо діяльності адміністративної колегії; внесення змін до Держбюджету-2016 щодо державних гарантій, що можуть надаватися для забезпечення виконання боргових зобов'язань суб'єктів господарювання-резидентів України за кредитами (позиками), що залучаються для фінансування програм, пов'язаних із підвищенням обороноздатності і безпеки держави. 

Для прийняття рішення з обговореного питання нардепам запропоновано законопроект про Єдиний державний реєстр військовозобов'язаних. 

У порядку денному на четвер також передбачено розгляд законопроекту про реструктуризацію зобов'язань громадян України за кредитами в іноземній валюті, що отримані на придбання єдиного житла та ряд інших питань. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-