Гройсман хоче підняти зарплату операм

Гройсман хоче підняти зарплату операм

Укрінформ
Кабінет Міністрів визначив боротьбу із бандитизмом одним із пріоритетних завдань.

Про це заявив у середу Прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час презентації у Верховній Раді проекта закону про Державний бюджет на 2017 рік, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Уряд визначив для себе пріоритетом ефективну боротьбу з бандитизмом, пограбуваннями, згвалтуваннями, крадіжками, угонами. У нас сьогодні є з цим величезні проблеми з причин, нам всім відомих, - конфлікт дається взнаки всередині країни», - сказав Гройсман.

За його словами, уряд найближчим часом має намір подати до Верховної Ради законопроект, що передбачає підвищення фінансування зарплат працівникам карного розшуку на загальну суму 330 мільйонів гривень. «Щоб дати операм нормальну заробітну , і вони могли оперативно почати працювати по боротьбі зі злочинністю», - зауважив Прем’єр.

Гройсман також наголосив, що карний розшук стане підрозділом, який ефективно буде боротися з бандитизмом.

«Інше, що нам потрібно від Верховної Ради, - це підвищити відповідальність за пограбування, крадіжки, розбійні напади та інші тяжкі злочини по відношенню до людини. Ми будемо розраховувати на те, що український парламент підтримає ці ініціативи», - зазначив глава уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-