Причетних до конфлікту із НАБУ працівників Генпрокуратури відсторонили

Причетних до конфлікту із НАБУ працівників Генпрокуратури відсторонили

Укрінформ
Працівників Генеральної прокуратури відсторонено від виконання службових обов’язків на час проведення службової перевірки за фактом подій на вулиці Симона Петлюри у місті Києві.

Про це йдеться на сайті Генпрокуратури.

"Генеральним прокурором України прийнято рішення про відсторонення трьох працівників Генеральної прокуратури України від виконання ними службових обов’язків на час проведення службового розслідування за фактом подій, які відбувались 12.08.2016 за участі працівників Генпрокуратури та Національного антикорупційного бюро України по вул. Симона Петлюри у місті Києві", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рішення про відсторонення, прийнято з метою забезпечення здійснення ефективного, швидкого та неупередженого досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом вказаних подій, яке здійснює Головне слідче управління Служби безпеки України.

Як повідомляв Укрінформ, 12 серпня у Києві стався конфлікт між працівниками Національного антикорупційного бюро та співробітниками ГПУ. НАБУ відкрило кримінальне провадження стосовно працівників Генпрокуратури, які викрали і утримували працівників бюро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-