Гройсман розповів, коли буде створено комітет відновлення промисловості

Гройсман розповів, коли буде створено комітет відновлення промисловості

Укрінформ
Національний комітет відновлення і розвитку промисловості на базі Мінекономрозвитку буде створений в Україні вже в жовтні, проте вже з вересня буде створено спеціальний офіс супроводу інвестицій.

Про це Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сказав у понеділок ввечері в ефірі «Свободи слова» на ICTV.

«Уряд створює вже у вересні офіс супроводження інвестицій. Ми в жовтні створимо комітет відновлення та розвитку промисловості і будемо серйозно підтримувати промисловість, відновлювати цей потенціал, який сьогодні у принципі просто забутий», - сказав Гройсман.

Він наголосив, що уряд вчасно вніс на розгляд Верховної Ради проект закону про державний бюджет на 2017 рік, у якому закладено зростання ВВП на 3%.

«Вважаємо, що це макроекономічний показник у прогнозі є абсолютно реальним. Навіть Міжнародний валютний фонд нам дає прогноз у 2,5%, а це означає, що 3% абсолютно осяжна цифра" – додав Гройсман.

Прем'єр відзначив, що такого зростання можна досягнути шляхом пожвавлення експортних можливостей України, стимулювання внутрішнього попиту, шляхом інвестицій у різні сфери економіки та за рахунок залучення зовнішніх інвестицій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-