Справа Онищенка: Апеляційний суд відмовився зняти арешт з майна Постного

Справа Онищенка: Апеляційний суд відмовився зняти арешт з майна Постного

Укрінформ
Апеляційний суд Києва залишив без змін ухвалу суду першої інстанції щодо арешту майна Валерія Постного, який фігурує у так званій газовій справі народного депутата Олександра Онищенка.

Про це повідомляє прес-служба Апеляційного суду міста Києва.

Зазначається, що 15 вересня 2016 року колегія суддів Апеляційного суду Києва розглянула апеляційну скаргу, подану в інтересах Постного, на ухвалу слідчого судді Солом'янського районного суду міста Києва від 24 червня 2016 року, за якою було задоволено клопотання прокурора 4-го відділу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури ГПУ та накладено арешт на майно Постного: грошові кошти, вилучені 15 червня 2016 року під час проведення обшуку індивідуальних сейфів.

"За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва постановила: ухвалу слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва від 24 червня 2016 року - залишити без змін; апеляційну скаргу з доповненням, подану стороною захисту в інтересах Постного А.В. - залишити без задоволення", - йдеться у розпорядженні суду.

Як повідомляв Укрінформ, Постний проходить у так званій газовій справі, яку пов'язують з народним депутатом Олександром Онищенком. Народного депутата обвинувачують в організації схеми розкрадання коштів під час видобутку та продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування", в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн.

Фото: hromadske.ua/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-