Голова Херсонської облради Путілов подав у відставку

Голова Херсонської облради Путілов подав у відставку

Документ
Укрінформ
Голова Херсонської обласної ради Андрій Путілов подав у відставку.

Про це йдеться у його заяві, оприлюдненій у Фейсбуці.

"Сьогодні у Херсонській обласній раді політична криза. Протиріччя призвели до того, що повністю паралізовано прийняття рішень, які стосуються життєдіяльності області. Для погашення напруги в Херсонській обласній раді і не допущення подальшої дестабілізації ситуації я прийняв рішення скласти з себе повноваження голови Херсонської обласної ради. Для мене важлива не посада, а спокій і мир на рідній Херсонщині. А для цього важливо, щоб конструктивно працювала обласна рада. Якщо для стабілізації ситуації в раді досить того, щоб я склав з себе повноваження голови, то я це роблю, розуміючи всю відповідальність", - йдеться в заяві.

При цьому Путілов підкреслив, що продовжить роботу в обласній раді як депутат у складі фракції "Блоку Петра Порошенка".

Як повідомлялося, у п'ятницю, 9 вересня, частина депутатів Херсонської обласної ради після закриття Андрієм Путиловим сесії вирішила продовжити роботу і проголосувала за його звільнення з посади.

За підсумками таємного голосування відставку Путилова підтримали 38 депутатів з 41 присутнього в той момент в залі, 3 депутатів утрималися. В цілому в Херсонській обласній раді 64 депутата.

Серед депутатів, які проголосували за звільнення Путилова, - представники депутатських фракцій ВО "Батьківщина", "Наш край", "Самопоміч", "Опозиційний блок", "Радикальна партія Ляшка" і УКРОП. Депутати від "БПП" після закриття Путиловим сесії пішли із зали. Вони так само не брали участі і в оголошеному їх колегами сесійному засіданні у вівторок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-